Maksu- ja toimitustavat

Emme peri posti- emmekä toimituskuluja toimituksista Suomeen, Ruotsiin tai Viroon. Kaikille tuotteillemme on täysi 30 päivän palautusoikeus.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa SiMei Silk -verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla ja Checkout Finland Oy:llä ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Kaikki maksutavat ovat täysin turvallisia.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita vuoden jokaisena arkipäivänä ilman viivytyksiä. Tilausten postitus Suomessa kestää normaalisti korkeintaan 2-4 päivää ja lähialueen maihin 4-5 päivää. Postikulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä automaattisesti (Ilmainen toimitus Suomessa yli 50 € tilauksiin). Pika- ja erikoispalvelut hinnoitellaan Postin maksutaulukon mukaan. Mikäli asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole heti saatavilla tai mikäli tehty tilaus edellyttää lisätoimenpiteitä, otamme yhteyttä asiakkaaseen korvaavan tuotteen sopimiseksi tai tilaukseen liittyvien muiden kysymysten ratkomiseksi. Suurten tilausten, tukku- ja yritystilausten sekä muiden erikoistilausten ja räätälöityjen tuotteiden tilaamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä liikkeeseemme etukäteen (info@simeisilk.fi).

Palautukset ja tuotteen vaihdot

Yli 50€:n tilauksista emme peri posti- eikä toimituskuluja toimituksista Suomeen. Etämyynnissä meillä on kaikille tuotteillemme täysi 30 päivän palautusoikeus. Palautus on maksuton. Ostoperuutus ja tuotteen palautus voidaan hyväksyä edellyttäen, että peruutus on tehty 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja että tuotteessa ei ole käytön jälkiä ja että tuote palautetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Tuote on palautettava välittömästi ostoperuutuksen jälkeen. Viivästynyttä palautusta ei voida hyväksyä. Asiakas on vastuussa tuotteesta sen saavuttua liikkeeseemme asti. Rikkoutuneen tuotteen palautus voidaan hyväksyä vain, jos voidaan osoittaa vian syntyneen tuotteen ensimmäisen kuljetuksen aikana myyjältä asiakkaalle.

Palautus:

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ostoperuutuksen tekemiseksi ja lisätietoja varten (info@simeisilk.fi)

© 2010 - 2023 SiMei Silk - Luxury Bedding & Accessories. All Rights Reserved.