Tietoa meistä

- SiMei Silk

- Miksi SiMei Silk

- Ylittämätön laatumme

SiMei Silk

SiMei Silk tarjoaa ylellisiä, moderneja, ekologisia sekä terveyttä edistäviä silkkituotteita kodin sisustukseen ja hyvinvointiin. Laajasta valikoimastamme kestäviä elämyksiä makuuhuoneeseesi. Tuotteidemme korkein laatu on meille ensiarvoisen tärkeää.

Mulperisilkki on jo luonnollisilta ominaisuuksiltaan hypoallergeeninen. Käytämme silkkipeitoissamme vain hienointa AA-luokan pitkäsäikeistä mulperisilkkiä. Vuodevaatteet ovat paksua ja kestävää 19-22 mommen 100% mulperisilkkiä. Tuotteillamme on eurooppalainen Oeko-Tex Standard 100 –sertifikaatti, mikä on kansainvälisesti käytetty turvallisten tekstiilien sertifikointisysteemi.

SiMei Silk on kasvava, vuonna 2010 Helsingssä perustettu yritys, joka tarjoaa ylellisiä silkkivuodevaatteita sekä laajan valikoiman silkkituotteita kodin sisustukseen ja hyvinvointiin.

SiMei Silkin suosituimpia tuotteita ovat mulperisilkkitäytteiset silkkityynyt ja silkkipeitot, upeissa väreissä säihkyvät silkkilakanat, silkkifleece-torkkupeitot ja -shaalit, vauvojen heräilyä ehkäisevät silkkiset makuupussit sekä kauniit silkkiyövaatteet miehille ja naisille. Silkkikerrastomme on tehty suomalaisiin mittoihin tukevasta 100% mulperisilkistä.

Haluamme olla laadukkaiden silkkituotteiden huippuasiantuntija Sinun hyväksesi.

 

SiMei Silk Luxury Silk Bedding & Accessories

 


Sovi palveluajasta info@simeisilk.fi                       

tai 040 170 9989

 

 

 

 

Miksi valita SiMei Silk?

 • Meillä on oma myymälä ja showroom Helsingin keskustassa (Viiskulma). Voit koska tahansa tulla kokeilemaan kuinka ihmeelliseltä ensiluokkainen silkki tuntuu.
 • Olemme luotettava suomalainen yritys, jolla on sekä pysyvä liiketila että verkkokauppa.
 • Runsas valikoima silkkituotteita on heti saatavilla.
 • Yksilöllinen palvelu. Mitä meillä ei ole, me hankimme sinulle. Teetämme tilauksesta räätälöityjä kokoja, malleja ja värejä.
 • Silkin asiantuntija on aina paikalla.
 • Meillä on oma maahantuonti. Tuotteet on valikoitu ja tarkistettu paikan päällä. Toimittajana meillä on vain yksi, kaikkein laadukkain silkkivuodevaatteiden ja peittojen valmistaja perinteiseltä silkintuotantoalueelta Kiinasta.
 • Valmistajalla on kaikki vaadittavat ja suositeltavat todistukset.
 • Yhdistämme laadun, kauneuden ja ekologisuuden: markkinoiden paras silkkilaatu, joka on huippumallien suosima, täysin allergisoimaton luonnontuote
 • Tarjoamme täyden 24% Tax Free -palautuksen EU:n ulkopuolisille asiakkaillemme. Palvelemme kansainvälisesti, toimialanamme koko maailma.
 • Asiantuntijapalvelu sekä joustavat toimitus- ja maksuehdot.
 • "Kiinalainen huippulaadukas ja salainen silkin tuhatvuotinen perinne kohtaa suomalaisen rehellisyyden ja herkän ihon."
 • Olemme ylpeitä itsestämme, teemme työtä rakkaudella ja halustamme jakaa silkin ihanaa sanomaa kaikille asiakkaillemme.
 • Ostamalla tuotteen liityt asiakkaaksemme, minkä johdosta saat uusia etuja vain kanta-asiakkaillemme.
 • Pyrimme välittämään juuri sen tunteen, minkä silkin pehmeys ihollasi saa aikaan.
 • Meiltä voit saada täydellisen makuuhuoneen silkkipeitoista silkkilakanoihin ja yövaatteisiin. Kietoudu ja kiedo makuuhuoneesi silkkiin!

Annamme täyden takuun, että kaikki SiMei Silk-tuotteemme ovat korkeimman laatuista mulperi-silkkiä. Takaamme myös, että ne tarjoavat parhaan mukavuuden tunteen mitä markkinoilta voit löytää.

Tämä on ostotakuumme – tai rahat takaisin.

Ylittämätön laatumme

Miten tähän on tultu? Useiden vuosien ajan etsimme maailman parasta silkkiä sekä taitavinta ja luotettavinta valmistajaa. Olemme löytäneet sen. Takaamme, että silkkituotteemme ovat maailman parhainta laatua. Ne tulevat kestämään ja säilyttämään terveelliset ominaisuutensa vuosikausien ajan. Käytämme ainoastaan 100% AA-luokan mulperisilkkiä.

Kiina on mailman ylivoimaisesti suurin silkintuottaja ja maasta löytyy tuhansia silkin tuottajia. Vain hyvin harvat läpäisevät Öko-Tex Standard 100 testauksen, joka on globaali tekstiilituotteiden testaus ja sertifikointijärjestelmä.

Kaikilla tuotteillamme on Öko-Tex Standard 100 –sertifikaatti. Kaikki silkkipeitteemme ja silkkityynymme on täytetty 100% pitkäsäikeisellä mulperisilkillä. Se on täysin vapaa haitallisista kemikaateista ja keinotekoisista väriaineista. Valitse laatu, valitse turvallisuus, valitse terveellisyys.

Öko-Tex –testissä tutkitaan materiaalin tosiasiallinen käyttö. Testin vaatimukset ovat siten korkeimmat suoraan ihoa vasten oleville tuotteille, kuten vuodevaatteille ja yöasuille.

Testit sisältävät kankaiden ja tekstiilien testauksen lisäksi ompelulankojen, vetoketjujen ja nappien testaukset.

Valitse ylellisyys, valitse terveellisyys, valitse ympäristöystävällisyys!

https://www.oeko-tex.com/en/manufacturers/concept/oeko_tex_standard_100/oeko_tex_standard_100.xhtml

© 2010 - 2023 SiMei Silk - Luxury Bedding & Accessories. All Rights Reserved.