SiMei Silk Gift Voucher

€48.00
In stock
SKU
empty-sku-id-122
  • 100% natural products
  • Highly effective liquid for removing stains and spots.
  • Free Shipping on orders over 50€ in Finland, over 100€ in Sweden and Estonia!
  • Delivery:
SiMei Silk gift voucher, give the freedom to choose.

SiMei Silk gift voucher. Includes value-added!

You can select the desired amount by purchasing gift vouchers for several pieces.. Gift Card can be used directly our store or placing orders online store. After the order, we add the code to the card, which can use on our online store. We will send a gift card by mail in a beautiful envelope.

If you want to add a personal message on a gift card, or send the card directly to the recipient, tell your message and address to us by e-mail and we will add text to the gift card: info@simeisilk.fi

Voucher once sold will not be refunded.

Sleep is a pleasure.

Olen vankkumaton luonnonkuitujen puolesta puhuja ja erityisesti silkkiin ihastuin työskennellessäni Hong Kongissa ja ostettuani siellä ollessani ensimmäiset silkkiset alusvaatteeni. Silkkitrikoo ihoa vasten on kuin toinen iho.

Silkki vuodevaatteiden materiaalina ei ole halpa ratkaisu, mutta väitän sen olevan hintansa arvoinen.

Ihmisen olisi hyvä viettää noin kolmannes elämästään sängyssä jo pelkän hyvinvointinsa tähden. Siksi laadukkaisiin vuodevaatteisiin kannattaa mielestäni panostaa.

Maksimaalisen kokemuksen silkistä saat, kun hankit laadukkaat silkkilakanat, -peiton ja -tyynyt tyynyliinoineen. Niin minä tein ja olen hankintaani tyytyväinen. Kevyemmin lompakkoa kohtelet aloittamalla hankintasi silkkisistä tyynyliinoista ja tyynyistä. Näinpääset alkuun silkin kosketuksen tarjoamista nautinnoista. Silkeissäkin on eroja ja laatuun kannattaa panostaa.

SiMei Silkin laatu on mielestäni erinomainen.
Jukka K., Helsinki, Finland

Hei! Silkkityynyt olivat aivan upeat ja silmäallergia on tipotiessään. Tilaan toistamiseen.

Anna-Liisa R., Itä-Soisalo Suomi

KIITOS, tuote perillä ja koko on hyvä. Palvelu 1.-luokkaista ja kohteliasta. En unohda Teitä jatkossakaan.  Nyt tiedän mistä saan laadukkaita silkkituotteita.
Arto M., Joensuu, Finland

Jo vuosia perheemme on saanut nauttia SiMei Silk -liikkeen hienoista tuotteista. Silkkiset peitot ja tyynyt ovat päivittäisessä käytössä samoin kuin silkkityynynliinat ja -pussilakanat. Minulla henkilökohtaisesti on silkkinen aamutakki ja yöpaita. Niitä en vaihtaisi! Kiitän myös erinomaisesta palvelusta.
Ulla L., Espoo, Finland

More Information
Size 100ml
Write Your Own Review
You're reviewing:SiMei Silk Gift Voucher
© 2010 - 2023 SiMei Silk - Luxury Bedding & Accessories. All Rights Reserved.