Tulppaani-silkkilakanasarja (yhden hengen, 3-osainen)

Tulppaani-silkkilakanasarja (yhden hengen, 3-osainen)
349,00 €

Suosittu designkuvioinen Tulppaani-silkkivuodevaatesetti. Sisältää standardikokoisen pussilakanan, muotoon ommellun aluslakanan (joko 80cm tai 90cm), ja tyynyliinan. Kaikki hienointa 100% Charmeuse-mulperisilkkiä. Silkki tuntuu ihanalta, ja se hoitaa ihoa ja vartaloa öisin.

Ryppyyntymätön, kestävä silkki

Hoitaa ihoa ja kasvoja, ei allergisoi ja poistaa hikoilua

Tyylikäs design-kuvio suomalaiseen sisustukseen

Ilmainen toimitus ja palautus Suomessa!

Saatavuus: Heti varastosta (vain 1 kpl jäljellä)

* Vaaditut tiedot

349,00 €
Lisätiedot

Yksityiskohdat

Suosittu ja edullinen kolmeosainen Tulppaani-designkuvioinen silkkivuodevaatesetti suomalaiseen sisustukseen.

Kauniiseen pakettiin kuuluu pussilakana, muotoon ommeltu aluslakana (joko 80cm tai 90cm leveään sänkyyn) ja tyynyliina. Patjan suosituspaksuus 5-15cm. Kaikki osat ovat hienointa 100% Charmeuse-mulperisilkkiä.

Sisusta makuuhuoneesi upeilla sävyillä, jotka ovat mahdollisia vain mulperisilkkikankaassa. Sävyt muuntuvat ympäristön ja valaistuksen mukaan yllätyksellisillä tavoilla! Mulperisilkkinen vuodevaatesetti on kauneinta mitä vuoteesen voi saada.

100% Charmeuse-mulperisilkki on terveellinen ja samalla ylellinen sisustuselementti. Silkki hoitaa ja ravitsee ihoa öisin, ja on kesäisin viileä ja talvisin lämmin.

Pussilakanamme ja tyynyliinamme sopivat suoraan silkkipeittojemme ja silkkityynyjemme kanssa yhteen. Pussilakanassa on sisäpuolella kulmissa nyörit, joilla silkkipeitto solmitaan kätevästi paikalleen. 

Muotoon ommeltu aluslakana on helppokäyttöinen ja siinä on vahva kuminauha.

SiMei Silk -silkkivuodevaatteiden edut:

  • Ryppyyntymätön, kestävä silkki
  • Silkkimme hoitaa ihoa ja poistaa hikoilua
  • Lämmittää talvella ja viilentää kesällä
  • Hylkii pölypunkkeja, ei allergisoi
  • Konepestävä.

Ostotakuumme: Millään muulla vuodevaatemateriaalilla ei ole samoja kauneus-, terveys- ja mukavuusominaisuuksia. Toimitetaan kauniissa kovassa lahjalaatikossa.

Uni on ilo.

Lisätiedot

Koko Pussilakana: 150*200cm. Muotoon ommeltu aluslakana: 90*200cm+15cm. Tyynyliina: 50*60cm (+6cm helmat)

Materiaali 100% Charmeuse-mulperisilkki, 16 mommea

Näytä hoito-ohjeet

Olen vankkumaton luonnonkuitujen puolesta puhuja ja erityisesti silkkiin ihastuin työskennellessäni Hong Kongissa ja ostettuani siellä ollessani ensimmäiset silkkiset alusvaatteeni. Silkkitrikoo ihoa vasten on kuin toinen iho.

Silkki vuodevaatteiden materiaalina ei ole halpa ratkaisu, mutta väitän sen olevan hintansa arvoinen.

Ihmisen olisi hyvä viettää noin kolmannes elämästään sängyssä jo pelkän hyvinvointinsa tähden. Siksi laadukkaisiin vuodevaatteisiin kannattaa mielestäni panostaa.

Maksimaalisen kokemuksen silkistä saat, kun hankit laadukkaat silkkilakanat, -peiton ja -tyynyt tyynyliinoineen. Niin minä tein ja olen hankintaani tyytyväinen. Kevyemmin lompakkoa kohtelet aloittamalla hankintasi silkkisistä tyynyliinoista ja tyynyistä. Näinpääset alkuun silkin kosketuksen tarjoamista nautinnoista. Silkeissäkin on eroja ja laatuun kannattaa panostaa.

SiMei Silkin laatu on mielestäni erinomainen.
Jukka K., Helsinki, Finland

Hei! Silkkityynyt olivat aivan upeat ja silmäallergia on tipotiessään. Tilaan toistamiseen.
Anna-Liisa R., Itä-Soisalo Suomi

KIITOS, tuote perillä ja koko on hyvä. Palvelu 1.-luokkaista ja kohteliasta. En unohda Teitä jatkossakaan.  Nyt tiedän mistä saan laadukkaita silkkituotteita.

Arto M., Joensuu, Finland

Jo vuosia perheemme on saanut nauttia SiMei Silk -liikkeen hienoista tuotteista. Silkkiset peitot ja tyynyt ovat päivittäisessä käytössä samoin kuin silkkityynynliinat ja -pussilakanat. Minulla henkilökohtaisesti on silkkinen aamutakki ja yöpaita. Niitä en vaihtaisi! Kiitän myös erinomaisesta palvelusta.
Ulla L., Espoo, Finland

Haluan kiittää upeista silkkituotteista, jotka ovat säilyttäneet loistonsa ja laatunsa pesusta pesuun. Värit hehkuvat kauniina, samoin silkin kaunis, hillitty kiilto. Kaikin puolin ehdottomasti parasta, laaadukkainta ja mukavinta vuodevaatemateriaalia. SiMei Silkin tuotteiden laatu on täyttänyt täysin odotukseni. Toivon teille hyvää jatkoa ja menestystä! Tulen varmasti vielä palaamaan silkkiostoksille tulevaisuudessakin. 

Anna-Leena H., Kiuruvesi, Finland

 

Arvostelut

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tulppaani-silkkilakanasarja (yhden hengen, 3-osainen)

Katso myös nämä upeat tuotteet!