miesten-silkkialuspaita-beige

Lisää kuvia

miesten-silkkialuspaita-beige
Alkaen: 49,90 €

Valitut tuotteet yhteensä: 0,00 €

Paksu 100% silkkimme on miellyttävä termostaattinen alusasumateriaali, joka hengittää ja on kestävä jokapäiväisessä käytössä.

Paksu silkki lämmittää, muttei hiosta sisätiloissa

Pysyy raikkaana pitkään, hylkii likaa ja bakteereita

Terveellinen, allergisoimaton vaihtoehto

Ilmainen toimitus ja palautus Suomessa!

Saatavuus: Varastossa

* Vaaditut tiedot

Valitut tuotteet yhteensä: 0,00 €

Lisätiedot

Yksityiskohdat

Silkkialusasu on hyvin miellyttävä käyttää koko kylmän kauden ajan, koska se sääntelee ruumiinlämpöä ulkoisen lämpötilan mukaan. Silkkialusasu on siis erittäin soveltuva kaupunkien talvisiin oloihin: Voit käyttää asua huoletta koko päivän ajan, sillä lämmin ja paksu silkki ei ala hiostamaan sisätiloissa.

Silkkimme lyömättömät ominaisuudet:

- Kestävän silkkimme paksuus on 170g/m2.

- Silkki ei hiosta sisätiloissa. - Lämmittää tehokaasti pakkasella.

- Hengittää ja pysyy raikkaana pitkään.

- Silkki hoitaa ihoa ja estää ihon kuivumista.

Silkkialusasumme on valmistettu suomalaisen miehen mittojen mukaan. Konepestävä.

Lisätiedot

Materiaali 100% silkkiä

Täytteen paino 170g/m2

Näytä hoito-ohjeet

Olen vankkumaton luonnonkuitujen puolesta puhuja ja erityisesti silkkiin ihastuin työskennellessäni Hong Kongissa ja ostettuani siellä ollessani ensimmäiset silkkiset alusvaatteeni. Silkkitrikoo ihoa vasten on kuin toinen iho.

Silkki vuodevaatteiden materiaalina ei ole halpa ratkaisu, mutta väitän sen olevan hintansa arvoinen.

Ihmisen olisi hyvä viettää noin kolmannes elämästään sängyssä jo pelkän hyvinvointinsa tähden. Siksi laadukkaisiin vuodevaatteisiin kannattaa mielestäni panostaa.

Maksimaalisen kokemuksen silkistä saat, kun hankit laadukkaat silkkilakanat, -peiton ja -tyynyt tyynyliinoineen. Niin minä tein ja olen hankintaani tyytyväinen. Kevyemmin lompakkoa kohtelet aloittamalla hankintasi silkkisistä tyynyliinoista ja tyynyistä. Näinpääset alkuun silkin kosketuksen tarjoamista nautinnoista. Silkeissäkin on eroja ja laatuun kannattaa panostaa.

SiMei Silkin laatu on mielestäni erinomainen.
Jukka K., Helsinki, Finland

Hei! Silkkityynyt olivat aivan upeat ja silmäallergia on tipotiessään. Tilaan toistamiseen.
Anna-Liisa R., Itä-Soisalo Suomi

KIITOS, tuote perillä ja koko on hyvä. Palvelu 1.-luokkaista ja kohteliasta. En unohda Teitä jatkossakaan.  Nyt tiedän mistä saan laadukkaita silkkituotteita.

Arto M., Joensuu, Finland

Jo vuosia perheemme on saanut nauttia SiMei Silk -liikkeen hienoista tuotteista. Silkkiset peitot ja tyynyt ovat päivittäisessä käytössä samoin kuin silkkityynynliinat ja -pussilakanat. Minulla henkilökohtaisesti on silkkinen aamutakki ja yöpaita. Niitä en vaihtaisi! Kiitän myös erinomaisesta palvelusta.
Ulla L., Espoo, Finland

Haluan kiittää upeista silkkituotteista, jotka ovat säilyttäneet loistonsa ja laatunsa pesusta pesuun. Värit hehkuvat kauniina, samoin silkin kaunis, hillitty kiilto. Kaikin puolin ehdottomasti parasta, laaadukkainta ja mukavinta vuodevaatemateriaalia. SiMei Silkin tuotteiden laatu on täyttänyt täysin odotukseni. Toivon teille hyvää jatkoa ja menestystä! Tulen varmasti vielä palaamaan silkkiostoksille tulevaisuudessakin. 

Anna-Leena H., Kiuruvesi, Finland

 

Arvostelut

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: miesten-silkkialuspaita-beige